Klikbare 'tegels' in de berichtenbox van de overheid

02-09-2021
0 reacties

De aanslagbrief waterschapsbelasting - die als PDF naar de Mijn Overheid BerichtenBox wordt toegestuurd - is voorzien van intelligente 'tegels' waarmee direct vanuit de PDF kan worden doorgeklikt naar het digitaal loket Mijn HHNK, met gebruikmaking van DigiD Single Sign On.

Projectleider

Robert Hauwert

Projectteam

ir Michiel Franzen

Externe partners

Simgroep {https://www.simgroep.nl};

Organisatie(s)

Hollands Noorderkwartier

Bedrijfsfunctie

Bedrijfsondersteuning

Thema

Dienstverlening
Digitale transformatie

Projectfase

Implementatie/uitrol

Status

Afgerond

De aanslagbrief waterschapsbelasting - die als PDF naar de Mijn Overheid BerichtenBox wordt toegestuurd - is voorzien van intelligente 'tegels' waarmee direct vanuit de PDF kan worden doorgeklikt naar het digitaal loket Mijn HHNK, met gebruikmaking van DigiD Single Sign On. Hiermee is de BerichtenBox transparant geïntegreerd in het digitaal loket van HHNK. Door gebruik te maken van 'privacy by design' is de veiligheid gewaarborgd en kan je niet bij de aanslag van een ander terecht komen of iemand anders jouw aanslag laten betalen.

Het gebruik van intelligente 'tegels' is generiek toepasbaar binnen diverse bedrijfsprocessen met uitgaande correspondentie. Denk hierbij aan vergunningen, activiteitenmelding, schouw, pacht, enz.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen