iedereen doet mee

Winnovatie Het Waterschapshuis 03-12-2020
22 keer bekeken 2 reacties

Mijn idee is om net zoals in Zweden een kreeftenfeest te organiseren. kräftskiva

De burgers mogen (vergunningsvrij) de kreeften vangen in een kreeftennet of een fuik. De gevangen kreeften mogen naar huis meegenomen worden ter consumptie.

NU mag je geen kreeften vangen zonder vergunning en al helemaal niet met een fuik.  Dit maakt het onmogelijk dat er door de vele burgers invloed op de stand van die beesten gemaakt wordt, terwijl heel veel mensen al wel weten dat ze hartsikke lekker zijn. 

Kosten zijn nihil en de mensen eten wat meer lokaal gevangen product. 

Indien er enkele jaren achter elkaar flink gevangen wordt zal de populatie zeer snel afnemen.
 

Zweeds Kreeftfeest

kräftskiva
 

Groet ,
 

IJsbrand

 

Afbeeldingen

2  reacties

Archiveerder 1

02-08-22 om 13:51

Bart Bergmans

Beste kreeftencreatieveling,

Bedankt voor het inzenden van je idee! Volgende week - 12 januari - sluit de challenge en start het beoordelingsproces van de jury. Wie er in de jury zit kun je op de website zien. Natuurlijk gunnen we je de hoofdprijs van €1000,-. En hopen we dat de jury jouw idee kiest als het beste idee. Je zou de jury kunnen helpen door nog een keer goed naar je idee te kijken. Is jouw idee duidelijk genoeg uitgewerkt voor de jury om te begrijpen? Misschien kun je nog een tekening of foto bijvoegen? Als je vindt dat je idee duidelijk genoeg is, dan hopen we dat je de hoofdprijs wint.

Met vriendelijke groet,

Roger en Bart

Challenge managers

4 jan. 2021 om 09.35

 

Archiveerder 1

02-08-22 om 13:52

Bart Bergmans

Beste kreeftencreatieveling,

Nogmaals hartelijk bedankt voor je deelname aan de challenge van het hoogheemraadschap van Delfland. Helaas moeten we je meedelen dat de jury jouw idee niet meeneemt naar de volgende beoordelingsronde. Er waren erg veel goede inzendingen en andere mensen hadden het idee verder uitgewerkt met tekeningen en afbeeldingen. Hierdoor heeft de jury de beslissing genomen om jouw idee te laten afvallen.

Omdat we alle ideeën tóch een plek willen geven, komt je idee - samen met alle andere ingediende ideeën - geanonimiseerd in het inspiratieboek dat we maken naar aanleiding van deze challenge. Dit boek is klaar op de dag van de prijsuitreiking, dus op 12 februari 2021. Uiteraard krijg je van ons een exemplaar van dit boek!

Met vriendelijke groet,

Roger en Bart

Challenge managers

26 jan. 2021 om 16.16

 

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen