Visnetjes voor basisschoolkinderen

Winnovatie Het Waterschapshuis 12-01-2021
159 keer bekeken 1 reacties

Mijn idee is visnetjes uitdelen op basisscholen in de lente.

Zo leren kinderen dat kreeften vangen leuk is en natuur ook. Iedere kreeft die je vangt kan geen gaten in de dijken meer maken of eitjes leggen.

Ik ben Ruben en ik hou van kreeften vangen. Dat doe ik vaak. Ik vind dat echt heel leuk. Ik eet ze zelf op en ik heb ze ook al eens aan een restaurant verkocht. Ik heb een video gemaakt. Ik ben 7 jaar.  Dag.

Afbeeldingen

1  reacties

Archiveerder 1

02-08-22 om 16:33

Bart Bergmans

Beste kreeftencreatieveling,

Nogmaals hartelijk bedankt voor je deelname aan de challenge van het hoogheemraadschap van Delfland. We waren blij met je inzending en deze was voldoende uitgewerkt om inhoudelijk te beoordelen. Echter we zijn met deze challenge specifiek op zoek naar een (technisch) vangtuig om invasieve uitheemse rivierkreeften te vangen. Hiervoor hebben we veel uitgewerkte ideeën ontvangen en deze gaan door naar de volgende ronde. Jouw idee valt dus helaas af.

Omdat we alle ideeën tóch een plek willen geven, komt je idee - samen met alle andere ingediende ideeën - geanonimiseerd in het inspiratieboek dat we maken naar aanleiding van deze challenge. Dit boek is klaar op de dag van de prijsuitreiking, dus op 12 februari 2021. Uiteraard krijg je van ons een exemplaar van dit boek!

Hartelijke groeten,

Roger en Bart

Challenge managers

26 jan. 2021 om 16.32

 

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen