Winnovatie is dé community voor samenwerken aan innovaties voor de watersector. Hier laten we zien aan welke projecten wij werken. Hier vinden we oplossingen voor onze toekomstige wateruitdagingen. Dat is de kracht van samen.Laat je inspireren en doe ook mee!

Themadag AI

Judith Kroese 18-04-2024 60 keer bekeken 0 reacties

Begin

19-06-2024 om 09:30

Einde

19-06-2024 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

MeetUp in Utrecht

Alles lijkt in de ban van AI. Alles kan alles en niets blijft hetzelfde. Is dat ook zo? 19 juni organiseert het Waterschapshuis een themadag voor de waterschappen. Kom jij ook?

Alles lijkt in de ban van AI, in kranten en tv shows buitelen de specialisten over elkaar heen om te vertellen dat het of de ondergang of de redding van de mensheid is. AI kan alles en niets blijft het zelfde. Maar is dat ook zo? Om het gesprek hierover te voeren hebben het Kenniscentrum (KC) en het programma Innovatie & Transformatie (I&T), wederom, de handen ineengeslagen. Samen organiseren zij op woensdag 19 juni een dag waarin de waterschappen de wereld van AI nader verkennen bij de Jaarbeurs MeetUp in Utrecht.  

Het programma

Een inspirerende keynotespreker trapt de dag af met de basis: Wat omvat AI? En wat is het verschil tussen generatieve AI en ‘gewone’ AI?  

Daarna zullen verschillende sessies met de volgende thema's starten:  

  • Wet en regelgeving  
  • Duurzaamheid 
  • Aan de slag
  • Toepassingen 
  • De diepte in (voorbij de basiskennis) 

Buiten de sessies is er voldoende gelegenheid om met elkaar te spreken over AI en ervaringen uit te wisselen.  

Doelgroep

De themadag wordt breed ingestoken. Wil jij meer weten over de werking van AI? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van AI bij de waterschappen of wil jij weten hoe je AI op een verantwoorde manier kunt inzetten? Dan ben jij van harte uitgenodigd. 

Inschrijven

Schrijf je nu in voor deze inspirerende dag vol kennisdeling en kruisbestuiving. 

Dit kan via deze link 

Voor lunch wordt gezorgd en we sluiten af met een borrel. 

Praktische zaken

  • Wanneer: woensdag 19 juni van 10.00-16.00  
  • Waar: Jaarbeurs MeetUp in Utrecht  
  • Aanmelden: Dat kan hier

Kosten

Deelname is gratis voor waterschappen. De interesse voor deze themadag is groot. Om ervoor te zorgen dat de groep niet te groot wordt, hebben we ruimte voor maximaal 100 deelnemers. Bij aanmelding en toelating verwachten we dan ook dat je daadwerkelijk deelneemt. Bij tijdige afzegging kunnen we de plek nog gunnen aan iemand op de wachtlijst. 

Zeg je in de laatste week voor de themadag af of ben je zonder opgaaf van reden afwezig, dan brengen wij de kosten in rekening bij jouw waterschap (á 250 euro p.p.). Meld je dus alleen aan als je echt kan, wil en de tijd ervoor vrij kan maken in je agenda. 

Vragen 

Schrijf je vandaag nog in en we zien je graag op 19 juni!  Als je in de tussentijd vragen hebt, of je toch wilt afmelden, aarzel dan niet om contact op te nemen via: Kenniscentrum-ms@hetwaterschapshuis.nl

Met vriendelijke groet, 

Kenniscentrum en I&T van het Waterschapshuis  

0  reacties

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen