Winnovatie is dé community voor samenwerken aan innovaties voor de watersector. Hier laten we zien aan welke projecten wij werken. Hier vinden we oplossingen voor onze toekomstige wateruitdagingen. Dat is de kracht van samen.Laat je inspireren en doe ook mee!

Futurelab Brabantse Delta

Sjors Slaats 13-07-2023 153 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-08-2023 om 00:00

Einde

01-09-2023 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Waterschap Brabantse Delta organiseert een futurelab waar studenten en young professionals met de toekomst aan de slag gaan. Centrale vraag: Hoe kunnen we als waterschap een positieve impact creëren op het gebied van klimaatadaptatie, klimaatneutraliteit en circulariteit in de komende 50 jaar?"

Bij Waterschap Brabantse Delta hebben we gedurfde doelen gesteld: we streven naar klimaatneutraliteit in 2035 en volledige circulariteit in 2050. Onze missie is het bevorderen van een duurzame en klimaatpositieve regio Brabant. We staan voor spannende uitdagingen, maar geloven dat we ze kunnen overwinnen samen met jou!

Bij ons draait alles om actie! In het Atelier Futurelab krijg jij de kans om deze uitdagingen om te zetten in plannen voor de toekomst. Samen zoeken we naar innovatieve en duurzame ideeën die een positieve impact hebben op onze regio. En het beste is: jij kunt hierbij zijn!

Meer info op: Creating impact with nature | Atelier Futurelab

0  reacties

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen