Winnovatie is dé community voor samenwerken aan innovaties voor de watersector. Hier laten we zien aan welke projecten wij werken. Hier vinden we oplossingen voor onze toekomstige wateruitdagingen. Dat is de kracht van samen.Laat je inspireren en doe ook mee!

FFWD Innovation (29 sept)

ProfielfotoDorien ter Veld 01-09-2022 35 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-09-2022 om 08:00

Einde

29-09-2022 om 08:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Haarlem

Na een decennium van disruptieve technologie en praten over digitale transformatie, zijn we in the Age of Flux beland. Er verschijnen steeds meer technologieën zoals Robotics en AI en innovatiestrategie wordt steeds bepalender.

Na een decennium van disruptieve technologie, van praten over digitale transformatie, zijn we in the Age of Flux beland. Veel macro-economische zaken zoals de arbeidsmarkt, global waardeketens en geopolitieke veiligheid zijn in beweging. Tegelijk zien we ook onzekerheden bij bedrijven over hun businessmodel, talent werven en de juiste innovatiestrategie. In algemene zin zien we steeds meer – non human centered – technologieën zoals bijvoorbeeld Robotics en Artificial Intelligence in ons werk en leven verschijnen. Zoals steeds bij Fast Forward Insights staat de ‘waarom’ centraal. 

20191001-WE-0203

Innovatiestrategie lijkt steeds meer een spel te worden waar snelheid de bepalende factor wordt. Aan de andere kant zien we Europese regelgeving rondom data die verantwoordelijkheden rondom digitale data steeds meer bij bedrijven en individuele bestuurders leggen. Haalt dit de snelheid eruit of neemt Europa hier het voortouw in de wereld? Al met te veel mooie voorbeelden en onderwerpen om nader te bespreken. Ook genoeg tijd om de ‘what’ en de ‘how’ te testen met je peers.

Naar de eventwebsite

0  reacties

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen