Winnovatie is dé community voor samenwerken aan innovaties voor de watersector. Hier laten we zien aan welke projecten wij werken. Hier vinden we oplossingen voor onze toekomstige wateruitdagingen. Dat is de kracht van samen.Laat je inspireren en doe ook mee!

AG TechFest (29 sept)

ProfielfotoDorien ter Veld 10-08-2022 21 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-09-2022 om 09:00

Einde

29-09-2022 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

AG TechFest is het nieuwe zakelijke techfestival van Nederland, waar innovatie, nieuwe inzichten en creativiteit samenkomen. Een inspirerend event voor ambitieuze IT-professionals.

AG TechFest is geen saai congres waar je eindeloos naar slides moet staren. Wij introduceren een techfestival waarin iedereen mag ervaren dat tech een geweldig vakgebied is om in te werken. We mengen creativiteit en inspiratie met informatie over nieuwe manieren om de uitdagingen aan te gaan waar we allemaal mee te maken hebben. En we geven jou de teugels in handen om zelf te bepalen hoe je dag eruit ziet.

Iedereen is welkom, van techstudenten en data scientists tot de C-level IT Executives van de grootste ondernemingen. Misschien werk je zelf niet in IT, maar wil je wel weten hoe tech jouw vakgebied beïnvloedt. Ook dan zien we je graag verschijnen.

Spreek de mensen die je wat te melden hebben, volg de presentaties waar je wat mee kunt, of laat je gewoon meevoeren langs alle demo’s, bands, foodtrucks en acts die je overal kunt tegenkomen. Pak mee wat je aanspreekt, zodat je aan het einde van de dag vol energie naar huis gaat.

MELD JE NU AAN! 

HET PROGRAMMA 

0  reacties

READAR | Gebouwinformatie en mutatiesignalering uit luchtfoto's

Contact

Het Waterschapshuis
Stationsplein 89
3818 LE Amersfoort

033-4603100

winnovatie@hetwaterschapshuis.nl 

 

 

Cookie-instellingen